© 2018 • MONTER EMIT d.o.o. Beograd • Sva prava zadržana • Mitrovdanska 25 • 11041 Beograd, Srbija • Tel: +381 11 396 02 26 • Tel/fax: +381 11/396 01 93 • e-mail: meb@monteremit.com • web: monteremit.com

MONTER EMIT d.o.o. Beograd je osmislio i razvio prototip ekološkog elektrodnog kotla MONTERION, čija je namena grejanje stambenog i poslovnog prostora do 500 m2. U toku je ispitivanje prototipa, kako bi se na osnovu tih rezultata otklonili nedostaci i izvršila neophodna poboljšanja i usvojio konačan proizvod.

Kompletan razvoj proizvoda uradio je MONTER EMIT d.o.o. Beograd, koji je ujedno i proizvođač prototipa.

Prednosti kotla MONTERION su:

- Bez CO2
- ušteda energije
- ne zagađuju životnu sredinu
- siguran rad uređaja
- komponente vrhunskog kvaliteta
- brz povratak investicije
- jednostavna i brza montaža
- jednostavno upravljanje
- elegantan dizajn
- zauzima malo prostora
- nema dimnjaka, rezervoara i sl.

MONTERION pruža siguran, ekonomičan, komforan i ekološki čist način grejanja stanova, porodičnih kuća i poslovnog prostora. Rad kotla je u potpunosti automatizovan i gotovo bešuman.

MONTERION je opremljen sa svim radnim i sigurnosnim elementima. Kao energent, troši električnu energiju,  pa je rad kotla MONTERION u potpunosti ekološki.

Za rad kotla MONTERION nije potreban dimnjak ili rezervoar i moguće ga je montirati i u najmanje prostore jer ne koristi vazduh za sagorevanje. MONTERION je elegantnog dizajna i ne zauzima mnogo prostora. Sva ova rešenja daju korisniku mnogo više fleksibilnosti u odlučivanju gde će ugraditi kotao. MONTERION se može postaviti na gotovo svako mesto u stanu ili kući - od potkrovlja do podruma. Montaža je veoma jednostavna i brza.

U cilju povećanja komfora korisnika, MONTERION je moguće kombinovati sa sobnim termostatom.

Za razliku od ostalih električnih uređaja, koji električnu energiju pretvaraju u toplotnu, MONTERION ima mnogostruko veću snagu, ali pritom koristi manje električne energije za grejanje. Jedna od prednosti ovog kotla je brzi sistem grejanja – zbog posebne tehnologije zagreje radijatore na radnu temperaturu za nekoliko minuta.

Posebnost kotla MONTERION je u tome što pretvara električnu energiju u toplotnu u samom grejaču, a ta energija se direktno prenosi u molekule specijalne tečnosti (EcoML – eco MONTERION liquid) što čini ovaj uređaj jednim od najefikasnijih i najboljih načina grejanja uopšte. Grejanje velikih prostora se može ostvariti međusobnim povezivanjem kotlova ili grejanjem svakog sprata posebno. Ovakva rešenja su idealna za poslovne zgrade.

Početna Opšte Delatnost Reference Galerija Kontakt MONTERION